Activitats per a infants i famílies al Parc Infantil de Trànsit

Tornar

Tancat al públic del 13 al 27 de març

PARC INFANTIL DE TRÀNSITEspai educatiu, ubicat al fossat oest del Castell, que vol sensibilitzar sobre l´ús de la bicicleta i la reflexió sobre la seguretat en la mobilitat per als usuaris de totes les edats.

Activitats per a famílies· Circuit de bicicletes: els nens i nenes poden fer pràctiques de circulació seguint les indicacions dels agents

· Taller de mobilitat per a famílies: treball dels aspectes relacionats amb la mobilitat segura amb bicicleta, amb el suport d´un vídeo. Durada 30´

Activitats per a grups de lleure· Taller Civicleta: nens/es de o a 12 anys. Pràctiques de circulació amb bicicleta. Activitat vivencial i molt participativa sobre el respecte entre els diferents usuaris del carrer (vianant i conductor de bicicleta)

· Taller Bicipeu: menors de 9 anys. Treball sobre mobilitat a peu i amb vehicles construïts prèviament a la visita amb cartró, bosses, etc. pels nens i nenes assistents amb el suport dels monitors/es de l´esplai o entitat de lleure.

· Taller Bicívic: nens/es d´11 a 12 anys. Proposta d´exercicis i proves d´equilibri, coordinació motora, frenada, etc. per tal d´adquirir habilitats i destreses per a una futura incorporació a la circulació en l´entorn urbà.

Horaris

Adreça:
Av Castell, 5
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

Telèfon

Fax:
93 256 49 96 de 8 a 13h
Tel.:
932 564 995 de 8 a 13h

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber