51a Feria de Abril de Catalunya

Tornar

Folklore. El punt de trobada de la cultura i el folklore andalús, amb casetes d’entitats, zones de restauració, espais comercials i atraccions.

Del 26 d’abril al 5 de maig, la 51a edició de la Fira d’Abril de Catalunya, organitzada per la Federació d’Entitats Andaluses a Catalunya (FECAC), ocuparà de nou tot l’espai disponible al Parc del Fòrum, i estarà dividit en tres àrees:

  • El Real: hi haurà un centenar de casetes de les entitats, les zones de restauració i espais comercials
  • Auditori petit: és la zona que uneix El Real amb la Plataforma del Zoo Marí, aconseguint una connexió entres les casetes i les atraccions.
  • Atraccions: al denominat ‘carrer de l’Infern’ s’hi troben 125 atraccions per a tot tipus de públic.

Un dels moments més esperats de la Feria és l’encesa del pòrtic d’entrada al recinte, que coincideix amb la inauguració oficial per part de les autoritats. Enguany serà el divendres 26 d’abril a les 21 h.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Esplanada del Fòrum.
Organitzat per:
Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Cataluña.
Ajuntament de Barcelona.

Departament de Relacions Institucionals i Ciutadanes

La 51a edició de la Fira d'Abril de Catalunya, organitzada per la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), tornarà a ocupar tot l'espai disponible al Parc del Fòrum, a Barcelona i Sant Adrià del Besòs. Aquest any serà del 26 d'abril al 5 de maig.

L'encesa del Pòrtic d'entrada al recinte i la inauguració oficial de la Fira per part de les autoritats tindrà lloc el divendres 26 d'abril, a les nou del vespre (Porta d'accés nord, davant de l'Edifici Blau).

La superfície ocupada per la Fira d'Abril és d'aproximadament 87.000 metres quadrats, repartits en tres àrees diferenciades:

  • El Reial (on es troben un centenar de casetes de les entitats, les zones de restauració i espais comercials, amb els carrers o vials corresponents) suposa una superfície de 54.500 metres quadrats (16.000 els ocupen les casetes, 27.500 els vials d'emergència i 11.000 serveis).
  • Auditori petit. Es tracta de la zona que uneix el Reial amb la Plataforma del Zoo Marí, 3.000 metres quadrats que faran de cordó umbilical entre el Reial i la Plataforma del Zoo Marí, aconseguint així una connexió completa entre les casetes culturals i comercials i les atraccions.
  • Atraccions. La resta fins a completar la superfície, 29.500 metres quadrats, es destina al que s'anomena “Carrer de l'Infern”, situada a la Plataforma del Zoo Marí, on s'ubiquen 125 atraccions per a tot tipus de públics.

El Parc del Fòrum - Esplanada del Fòrum

Adreça:
Pl Fòrum, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Besòs i el Maresme
Població:
Barcelona
On
El Parc del Fòrum - Esplanada del Fòrum
Quan
Des de 26/04/2024 al 05/05/2024

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber