Taller 'Sabors de l'estret de Malaca: Un viatge culinari per Singapur, Malàisia i Indonèsia' NOU*

Tornar

Un recorregut per les rutes de les espècies i les cultures que han conformat una de les cuines més fascinants del món que ens portarà des dels ports comercials de l'oceà Índic fins a les cuines mestisses dels Peranakan, explorant l'impacte dels viatges mercantils de portuguesos, àrabs, britànics i holandesos, que van arribar a aquestes terres buscant pebre i altres tresors aromàtics. Una invitació a conèixer la riquesa gastronòmica de les comunitats de Singapur, Malacca i Penang, on la diversitat cultural es tradueix en plats plens d'història, caràcter i sabor. Cuinarem plats com Laksa nyonya (Sopa de noodles amb llet de coco, pasta de gambes), Nasi goreng (Arròs fregit amb pollastre, gambes, ous), Gado-gado (Amanida tèbia de verdures amb salsa de cacauet).

El curs constarà de 4 classes de cuina i una sortida d'exploració per Barcelona a la cerca d'ingredients inusuals i exòtics.

*Si teniu al·lèrgies alimentàries, consulteu-nos abans d'inscriure-us.

Professor: Claudio Masala – Travel Cook

Horaris

Altres

Inscripcions a:
Centre Cívic Urgell.

Inscripcions per Internet. A partir del 3 de setembre a les 9 h a www.ccurgell.cat

Inscripcions al centre. A partir del 3 de setembre. De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 10 a 13.30 h.


Se celebra a:
Centre Cívic Urgell.

Centre Cívic Urgell

Adreça:
Carrer del Comte d'Urgell, 145
Districte:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Urgell
Quan
Des de 07/10/2025 al 04/11/2025

Telèfon

Tel.:
934536480

Web

Web inscripcions:
http://www.ccurgell.cat

També et pot interessar...