Taller 'Pa sense gluten amb massa mare', a càrrec de mamafermenta

Tornar

Aprèn a fer pans sense gluten de gran valor nutricional usant massa mare.

Què aprendràs?

  • Què és?
  • Com millora els nostres pans?
  • Com es cregui?
  • Matemàtiques del forner.
  • Com es conserva?
  • Tècniques per controlar la fermentació.
  • La millor manera de coure aquests pans.
  • Trucs i consells.
  • Errors típics i com evitar-los.
  • Com evitar que la molla quedi humida.

Nivell

  • Cal tenir coneixements previs de forn sense gluten.

Quins tipus de pans farem?

  • Pans de massa mare

Inclou:

  • Dossier Pa sense Gluten amb massa mare.
  • Accés a grup privat de WhatsApp durant 15 dies per resoldre dubtes.
  • Descompte del 10% a la primera compra d'ingredients a Foody.
  • Receptes.
  • T'emportaràs a casa els pans fornejats.
  • Una barreja dingredients per fer el teu primer pa a casa.
  • Descompte del 50% al Curs Online d'Iniciació al Pa sense Gluten de mamafermenta.com

Horaris

El Almazen

Adreça:
Carrer de Numància, 69 - 73
Districte:
Les Corts
Barri:
les Corts
Població:
Barcelona
On
El Almazen
Quan
17/05/2025

També et pot interessar...