Taller 'Creactivity'

Tornar

Tens 7 anys o més? T’agrada crear, experimentar i innovar? Creactivity és el teu espai. Aquí podràs explorar, observar i manipular amb tota mena de materials i fenòmens. 

Creactivity, basat en la metodologia Thinkering, proposa una exploració lliure, individual o col·lectiva, que permet crear i construir per donar resposta a reptes suggerits o propis.

Creactivity CosmoCaixa és un espai amb quatre zones diferenciades: mecànica, vent, electricitat i llum, perquè els infants a partir de 7 anys practiquin l'art de pensar amb les mans mentre dissenyen i experimenten. L'objectiu? Incentivar la creativitat i la innovació, elements clau per a les disciplines cientificotecnològiques i artístiques, a través de la manipulació i el muntatge d'objectes i materials.

Creactivity ofereix una nova manera d'aprendre treballant amb materials molt quotidians i fàcils d'obtenir amb eines de baixa i alta tecnologia. El treball té un fort component estètic, que busca que cadascú pugui generar dissenys nous, inventar altres funcions per a les coses, emprar materials comuns en usos no tan comuns... crear, en comptes de consumir.

A Creactivity el joc és el motor de la creativitat, l’experimentació, la innovació i l’aprenentatge de la ciència. Jugar suposa investigar amb els materials, planificar, crear, modificar, treballar de manera individual o col·lectiva, acceptar l’error i començar de nou... No cal tenir coneixements previs, ni saber els noms dels elements que es manipulen; n’hi ha prou amb tenir ganes de jugar i experimentar. 

Les andròmines que construeix l’artista Ferroular, especialitzat en la manipulació de peces procedents de maquinària industrial, són un exemple de com practicar l’art de pensar amb les mans mentre es dissenya, es fa i s’experimenta. Amb aquesta forma d’aprendre podem trobar solucions originals per problemes senzills, animar-nos a ser creatius i aprendre dels nostres errors potenciant el pensament crític i creatiu.

Horaris

Altres

Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.
Es venen les entrades a:
CosmoCaixa Barcelona.
Organitzat per:
CosmoCaixa Barcelona.

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
Carrer d'Isaac Newton, 26
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Població:
Barcelona
On
CosmoCaixa Barcelona
Quan
Des de 13/01/2024 al 24/06/2024

Telèfon

Centraleta:
932126050

També et pot interessar...