FilmoXica

Tornar

Cinema. El cicle apropa el cinema als més petits, per fer-los descobrir el plaer de veure cinema de qualitat a la pantalla gran i que s'adonin de la riquesa de tots els seus detalls.

Aquest cicle de cinema ofereix cada setmana dues sessions adreçades als infants i les seves famílies, els dissabtes i els diumenges, a les 17.00 h.

La FilmoXica comença l’any 2024 donant la benvinguda a la neu. Ella serà la protagonista d’aquest cicle que ens durà a les profunditats d’un dels elements més màgics i vinculats a la memòria dels hiverns d’infància d’una part del planeta. La veurem emocionant en entorns urbans, desfent-se en plena natura o essent l’escenari perfecte per al regne de la imaginació.

L'entrada és gratuïta per als titulars del carnet FilmoXica.

Consulteu el programa.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Filmoteca de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Filmoteca de Catalunya.
Organitzat per:
Filmoteca de Catalunya.

Una de les missions de la Filmoteca de Catalunya és acostar el cinema als més petits, fer-los descobrir el plaer de veure cinema de qualitat a la pantalla gran i adonar-se de la riquesa de tots els seus detalls. Per aconseguir-ho, cada setmana us oferim dues sessions específicament adreçades als infants i les seves famílies.

Cada tres mesos proposarem un cicle amb cinema de tots els temps, de cultures i països diversos i relacionat amb moments i tradicions del calendari que ajudin el públic infantil a endinsar-se en el cinema i a comprendre’l en el seu vessant més artístic. Hi haurà sessions per a totes les edats, tallers, presentacions i concerts que faran de l’experiència d’anar al cinema quelcom especial.

Consulteu programació en aquest enllaç.

Filmoteca de Catalunya

Adreça:
Plaça de Salvador Seguí, 1*9
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Filmoteca de Catalunya
Quan
Des de 01/01/2024 al 31/12/2024

Telèfon

Centraleta:
935 671 070

També et pot interessar...