Pantalla Barcelona

Tornar

Cinema. S’hi podran veure Aftersun, Cinco lobitos, El padre o La Maternal, entre d’altres.

Del 25 d’octubre al 20 de març, l’11a edició del cicle Pantalla Barcelona projectarà deu pel·lícules locals i internacionals d’èxit a dotze centres cívics.

Amb el títol de Famílies i maternitats, el cicle posa el focus en les tipologies familiars i la maternitat: estem en una època en què els models de família han anat canviant, on conviuen estructures familiars tradicionals amb altres més diverses. Però, la societat sap acollir realment aquesta diversitat?

Consulteu el calendari de projeccions o descarregueu-vos el PDF.

Estrenem l’onzena edició del cicle Pantalla Barcelona! Com sempre, l’ Institut de Cultura de Barcelona us porta el millor cinema al costat de casa.

Durant cinc mesos, dotze Centres Cívics de Barcelona programen setanta projeccions de deu produccions locals i films internacionals, títols amb força èxit de públic i crítica, que han estat premiades a diferents festivals d’arreu del món.

Amb el títol de Famílies i maternitats, la cartellera de tardor posa el focus en les tipologies familiars i la maternitat: Perquè estem en una època en què els models de família han anat canviant, on conviuen estructures familiars tradicionals amb altres més diverses. Però, la societat sap acollir realment aquesta diversitat?

Consulteu el programa complet

Diferents centres cívics de Barcelona

Població:
Barcelona
On
Diferents centres cívics de Barcelona
Quan
Des de 25/10/2023 al 20/03/2024

Telèfon

Tel.:
932660043

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber