Spring festivities in Barceloneta

Back

Traductor de google :

Festivities. A new edition of Barceloneta’s spring festivities takes place from 20 April to 27 May.

Once again this year the Barceloneta neighbourhood is gearing up to give spring a festive welcome. The numerous acts being organised include a tribute to the poet Paco Jover on Sant Jordi’s Day, and International Dance Day on 27 April.

Other notable acts include the EntreNosaltres march and the Matinal de Primavera on 5 May.

For full information click here.


Música, dansa, teatre, tallers, contes, xerrades, poesia... i moltes coses més són les que s´oferiran a diversos espais del barri com el Centre Cívic de la Barceloneta, la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat, la plaça Hilari Salvadó, la del Poeta Boscà, entre d´altres.

Entre el seguit d´actes que formen part de les festes, destaquen els que es faran per la Diada de Sant Jordi, un homenatge a Paco Jover, poeta del barri, al Casal de Gent Gran Mediterrània (11 h) i la presentació del capgròs Joan Salvat Papasseit davant la biblioteca (17 h).

Un altre dels actes destacats, serà el que celebrarà el Dia internacional de la Dansa el dia 27 d´abril. Els alumnes de 4t i 5è de les escoles Alenxandre Galí, Mediterrània i Sant Joan Baptista, faran una flashmmob a les 11 h del matí a la plaça del Poeta Boscà, i a les 18 h hi haurà la Mostra de dansa d´infants del Casal Infantil Barceloneta, amb propostes de claqué, acrobàcia i danses urbanes.

El dissabte 5 de maig, sortint a les 9.30 h des del Parc de la Barceloneta, es farà la 4a Marxa EntreNosaltres, una cursa no competitiva en el marc del projecte EntreNosaltres, un espai de treball conjunt entre les associacions de la Barceloneta vinculades amb l´alcoholisme i les drogodependències, que des del 2011 coordina actuacions orientades a la prevenció i atenció d´addiccions al barri.

I el mateix dissabte durant tot el matí, a la plaça del Poeta Boscà, hi haurà el Matinal de Primavera, Vine a la Repla! amb tallers, mostres, jocs infantils i familiars, actuacions de les entitats i projectes de barri.

Consulta el programa de les Festes de Primavera de la Barceloneta en aquest enllaç

Espais de la Barceloneta

Address:
Pl Barceloneta, 1
District:
Ciutat Vella
Area:
La Barceloneta
Post Code:
08003
City:
Barcelona
Where
Espais de la Barceloneta
When
From 20/04/2018 to 27/04/2018.

I like 38

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share