Taller 'Fermentats, conserves i envinagrats'

Tornar

Prof.: Muntsa Holgado (Cuinant Cultures)

Els fermentats són el millor amic de la microbiota, aprèn-ne els principis bàsics i a combinar-los perquè els puguis introduir fàcilment a la teva dieta habitual (kimchi, xucrut, kombutxa, tempeh, formatge vegà). També farem conserves, cervesa de gingebre i tepache, envinagrats i xútneis, i olis aromàtics, per tenir a l'abast els productes de temporada durant tot l'any.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Pati Llimona.
Inscripcions a:
Centre Cívic Pati Llimona.

En línia i presencials: a partir del dilluns 18 de març a les 10 h i fins al 29 d’abril de 2024: https://inscripcions.patillimona.net

Horari presencial: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 21 h i dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Centre Cívic Pati Llimona

Adreça:
Carrer del Regomir, 3
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Pati Llimona
Quan
Des de 15/04/2024 al 10/06/2024

Telèfon

Tel.:
932566100

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber