Taller 'Àsia al plat: la ruta de les espècies' *NOU*

Tornar

Aquest viatge culinari ens transportarà per països mediterranis, d’orient mitjà i del sud-est asiàtic. Viatjarem pels camins de la història, al temps en què les espècies d’Orient van encantar els paladars del món àrab, romà, egipci i grec. Descobrirem els secrets de les mescles d’espècies, les tècniques de cuina i les curiositats que envolten cada condiment exòtic. Cuinarem plegats plats com l’arròs biryani (Índia/Pakistan), l’amanida kisir (Turquia), els ous marmolats Cha ye dan (Xina), o el Panang Curry (Tailàndia). El curs constarà de 4 classes de cuina i una sortida d’exploració per Barcelona a la cerca d’ingredients inusuals i exòtics. (*Activitat amb suplement)

Professor: Claudio Masala – Travel Cook

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Urgell.
Inscripcions a:
Centre Cívic Urgell.

Inscripcions per Internet. A partir del 18 de març a les 8 h a www.ccurgell.cat Inscripcions al centre. A partir del 18 de març. De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 10 a 13.30 h i de 17 a 19.30h.


Centre Cívic Urgell

Adreça:
Carrer del Comte d'Urgell, 145
Districte:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Urgell
Quan
Des de 16/04/2024 al 14/05/2024

Telèfon

Tel.:
934536480

Web

Web inscripcions:
http://www.ccurgell.cat

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber