Taller 'Apasionarsi a tavola! La cuccina della nonna'

Tornar

Professora: Marianna Fassanella

Aprendrem italià a través de la gastronomia regional italiana de forma molt dinàmica i participativa, cuinant entre tots. Cuinarem des dels tradicionals plats de pasta amb pesto (de la Liguria – Gènova), alla Norma (Sicilia), alla bolognese (Emilia Romagna – Bolonia), alla puttanesca (Campania – Nàpols), pasta al forno (Calabria) o amb rape e salsiccia (Puglia), així com la parmiggiana (Sicilia) o la focaccia al pomodoro (Campania). A més, introduirem el plat en el seu context històric, literari i folklòric. Es proposaran diversos temes per facilitar la conversa mentre cuinem. Buon appetito!

Cal tenir coneixements bàsics d’italià.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cultural La Casa Elizalde.
Activitats relacionades de l'exposició::
Centre Cultural La Casa Elizalde.

Inscripcions des del 18 de març en línia: a partir de les 9 h al web del centre. Presencial: de dilluns a divendres de 10 a 20 h. Es recomana fer la inscripció en línia i el pagament amb targeta.

Centre Cultural La Casa Elizalde

Adreça:
Carrer de València, 302
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Centre Cultural La Casa Elizalde
Quan
Des de 15/04/2024 al 03/06/2024

Telèfon

Tel.:
934880590

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber