Jardín Botánico

Volver

  • None
  • None
  • None
  • None
  • None

Consulta els canvis en la mobilitat al Parc de Montjuïc durant els partits del Futbol Club Barcelona a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Per accedir en aquest equipament caldrà presentar acreditació.
mobilitat.barcelona/fcb-a-montjuic

El Jardín Botánico alberga el legado de una larga tradición de jardines diseñados con la voluntad de estudiar, mantener y preservar las especies vegetales.

El Jardín Botánico, en consonancia con los nuevos tiempos y obedeciendo a criterios científicos y de sostenibilidad, ha dejado de lado el carácter de colección de plantas exóticas o rarezas botánicas propias de los gabinetes de ciencias naturales de los siglos XVIII y XIX, y ha evolucionado hacia una propuesta más científica y que sigue criterios de sostenibilidad.

Titularidad:
Pública

Horarios

El Jardí Botànic també anomenat "Nou Jardí Botànic", forma part del conjunt museístic del Museu de Ciències Naturals.

Situat a la vessant septentrional de la muntanya de Montjuïc, entre l'Estadi i el Castell.

Com arribar: Metro fins a pl. Espanya. Aquí s'agafa el 50. Es baixa a la parada de l'Estadi Olímpic. Se segueix caminant per la vorera de l'Estadi Olímpic en la mateixa direcció que ens ha deixat l'autobús. Es tomba el primer carrer a la dreta (és direcció a Zona Franca). Per aquest carrer, que va deixant l'Estadi Olímpic a la dreta, es continua fins arribar al primer encreuament de carrers. Just aquí, a l'altra banda de la carretera i davant nostre hi ha l'àmplia rampa d'entrada al Jardí Botànic per taquilles.

Jardí instal:lat en un terreny de 14 ha., darrera l'Estadi Olímpic, on si troben les principals espècies de les cinc regions del món amb clima mediterrani,agrupades d'acord amb llur procedència i afinitat ecològica.

Inauguració: 18/04/1999.

Jardín Botánico -

Dirección:
Carrer del Doctor Font i Quer, 2
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Jardín Botánico -
Dirección
Carrer del Doctor Font i Quer, 2

Teléfono

Centraleta:
932564160
Reserva de actividades:
932562200
Fax:
934245053

Más información

Web castellà:
https://link.bcn.cat/eJB
Web anglesa:
https://link.bcn.cat/aJB