Zona de Banys - El Parc del Fòrum

Volver

Consulteu sobre el mapa el nivell d'ocupació de cada platja.

Des del 30 de juliol de 2022 queda prohibit fumar a les platges de Barcelona. S'exceptua d'aquesta prohibició l'espai ocupat per les "guinguetes-bar" de temporada instal·lades a la sorra.

Servei de suport al bany adreçat a les persones amb mobilitat reduïda (entrada en funcionament el 30 de juny)

 El servei de suport al bany adreçat a les persones amb mobilitat reduïda que no poden accedir a l’aigua de manera autònoma es prestarà sota la supervisió del personal tècnic. Per garantir el funcionament correcte del servei i la comoditat de les persones usuàries cal el següent:

Cal sol·licitar cita prèvia (usuaris individuals i grups organitzats) La reserva es pot fer en línia o per telèfon. No cal cita prèvia quan tan sols es necessiti el préstec de material o petites assistències.

Els grups organitzats i centres sempre han de reservar cita prèvia per telèfon especificant el nombre total d’assistents.

Les persones usuàries individuals també hi poden accedir sense cita prèvia. En aquests casos, s’atén les persones usuàries d’acord amb la disponibilitat de cites de cada punt.

La peculiaritat de la Zona de Banys del Fòrum , fa que el servei de suport al bany disposi d’alguns elements diferencials respecte del de les platges. Les característiques d’aquest espai fan necessari un desplaçament vertical per accedir a l’aigua. L’accés a l’aigua es fa amb dues cadires hidràuliques elevadores. La infraestructura existent consta de:

Gandules per als usuaris de manera gratuïta. Tot l’entorn de la zona de banys disposa de terra de formigó. Les gandules faciliten la possibilitat de prendre el sol amb més comoditat.

Una pèrgola per protegir del sol a la zona d’espera

Diversos elements adaptats: vestidors, lavabos i dutxes.

Accesible para personas con disminución física

Titularidad:
Pública

Horarios

Otros

Gestionado por:
Barcelona de Serveis Municipals.

Zona de Banys -

Dirección:
Plaça del Fòrum, 1
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Besòs i el Maresme
Ciudad:
Barcelona
Zona de Banys -
Dirección
Plaça del Fòrum, 1

Teléfono

Cita previa:
647 426 595

Si quieres hacer alguna rectificación sobre este equipamiento o entidad...háznosla llegar