Xerrada virtual 'El ioga, una filosofia pràctica'

Volver

Traductor de google :

Activitat NO presencial.


Dir "filosofia pràctica" hauria de sonar a redundància. La veritable filosofia, l'amor a la saviesa només pot ser pràctica perquè només és vertadera saviesa la que vibra en el nostre cor com a experiència, com a sentir profund ... El ioga, d'altra banda, és entès en molts casos com una pràctica física, un exercici físic i, en el millor dels casos psicofísic, que contribueix al nostre benestar.

En aquesta trobada amb Montse Simón veurem de quina manera el ioga presenta diversos camins de vida segons una filosofia de fons i al seu torn es refereix també a un estat de la ment que ens porta a viure d'una altra manera completament diferent al que ara coneixem.


Presenta:
Carmen Díez Orejas, directora de Centre Casa Àsia-Madrid

Conferenciant:
Montserrat Simón, és llicenciada en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​postgraduada en Història de les Religions per la Universitat de Barcelona i Diploma en Sànscrit per la Banaras Hindu University. Membre i professora de l'Associació de Ioga i Filosofia és també formadora de el Certificat d'instrucció en Ioga de la Comunitat de Madrid.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Casa Àsia.
Organitzat per:
Casa Àsia.

Casa Àsia

Dirección:
C Bolívia, 56
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Código postal:
08018
Población:
Barcelona
Dónde
Casa Àsia
Cuándo
06/10/2020

Teléfono

Tel.:
933680836
Fax:
933680333

Web

Web inscripciones:
https://casaasia.cat

Me gusta 18

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte