Xerrada "L’apetit del cervell: la neurobiologia de la conducta alimentària"

Volver

A càrrec de Romina Miranda-Olivos, investigadora postdoctoral del grup de recerca en endocrinologia, diabetis i nutrició de l’IR Sant Pau.

El cervell té un paper fonamental en la relació amb l'alimentació, ja que controla l’apetit i la sacietat a través de senyals que regulen la nostra conducta alimentària. Aquesta conducta, però, també està influenciada per factors emocionals, socials i psicològics que poden alterar la resposta natural del cervell, provocant trastorns com l'obesitat i l’anorèxia.

A la xerrada explorarem com la recerca ens ajuda a comprendre què passa al cervell en aquestes situacions de desajust. Analitzarem la regulació dels circuits cerebrals implicats i coneixerem els tractaments existents per corregir aquests desequilibris, amb un enfocament integral que promogui una relació més saludable amb el menjar.

Horarios

Otros

Inscripciones en:
Centre Cívic Guinardó.

Obertura d’inscripcions quinze dies abans de l’inici de l’activitat.

Promogut per :
Institut de Recerca Sant Pau - Centre CERCA.
Se celebra en:
Centre Cívic Guinardó.

Centre Cívic Guinardó

Dirección:
Ronda del Guinardó, 113 - 133
Distrito:
Horta-Guinardó
Barrio:
el Guinardó
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Guinardó
Cuándo
02/04/2025

Teléfono

Tel.:
934503987

También puede interesarte...