Visites 'L'Orpheus' per a grups d'adults

Volver

Traductor de google :


Visita per a grups d'adults que vulguin conèixer i fer un recorregut per la història de la música.

Dues modalitats: visita comentada amb monitor especialitzar del Museu i visita lliure. Activitat adaptada per a grups APROPA CULTURA

Recorregut per la col·lecció d'instruments del Museu de la Música amb el propòsit de fer un breu viatge per la història de la música. Amb l'audiovisual L'Orpheus -amb música, imatges i text-, coneixerem els instruments musicals més importants de diferents èpoques i cultures. Començarem al bosc sonor amb una introducció al so i a les formologies dels instruments musicals. Continuarem per èpoques com el renaixement, el barroc, el classicisme i l'explosió musical del segle XIX, fins arribar al XX amb els seus canvis i innovacions. El recorregut acaba amb la Sala d'interactius especialment dissenyada perquè el visitant manipuli objectes i maquetes d'instruments participant de manera lúdica en la descoberta del so.

Es recomana escollir els àmbits temàtics ja que aquesta activitat abasta continguts generals a l'entorn de la música, els instruments musicals i les seves agrupacions. Vegeu el plànol del Museu i àmbits temàtics

El Museu ofereix material de suport i assessorament previ a guies i conductors de grups interessats en preparar-se la visita lliure i, especialment, a aquells que ens visiten per primera vegada. Contacteu: reservesmuseu@auditori.cat.

Cal fer reserva prèvia:
cliqueu botó Reserva de grups a la nostra web.

Us preguem puntualitat: sobretot per a la visita comentada, ja que no es compensarà el temps de demora del grup en la durada de la visita (60 min.)

Horarios

Museu de la Música - L'Auditori

Dirección:
C Lepant, 150
Distrito:
Eixample
Barrio:
El Fort Pienc
Código postal:
08013
Población:
Barcelona
Dónde
Museu de la Música - L'Auditori
Cuándo
Acto permanente

Teléfono

Centraleta:
932563650
Fax:
932650102
Telèfono de información:
932 563 659

Me gusta 447

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Los usuarios que han visto esto también han visto...

Comparte