Visita comentada per a grups al Temple de la Sagrada Família

Volver

Traductor de google :


S´organitzen visites guiades per a grups d´entre 10 i 35 persones (reserves online o contactant amb la central de reserves). Per a grups a partir de 36 persones, consulteu les condicions a la central de reserves.

La visita guiada, conduïda per guies especialitzats, recorre i explica les façanes i l´interior de la basílica. L´acompanyament exclusiu del guia permet conèixer tots els secrets de l´obra de Gaudí.

La reserva i el pagament avançat són obligatoris, mínim 15 dies abans. Us recomanem que arribeu quinze minuts abans.

Idiomes disponibles: català, castellà, anglès, francès, portuguès, italià i alemany (La oferta pot variar segons la temporada).

Durada aproximada: 1 hora.

Per dur a terme les obres d´accés del carrer de la Marina, s´ha traslladat l´accés per a grups a la cantonada del carrer de Mallorca amb el de Sardenya. A l´accés hi trobareu les taquilles mòbils i personal per assistir-vos durant l´entrada al recinte. A les taquilles mòbils només es podrà pagar amb targeta. Per aquesta raó s´aconsella adquirir les entrades amb anterioritat. Quan adquiriu l´entrada en línia, la rebreu en format digital i la podreu imprimir o portar al vostre dispositiu mòbil o tauleta tàctil per facilitar l´accés.

Les visites comentades no inclouen la visita a les Torres, on només es pot pujar amb ascensor. És un servei que es paga a banda.

VISITES A LES TORRES (només amb ascensor)
De les 18 torres que va projectar Gaudí per a la basílica de la Sagrada Família, actualment hi ha vuit torres construïdes, quatre a la façana del Naixement, i quatre a la façana de la Passió.

Els tiquets per visitar les torres no estan inclosos al preu de l´entrada i es poden adquirir a les taquilles o comprant l´entrada combinada 'Les millors vistes' online. L´aforament està limitat: et recomanem que compris l´entrada online.

Les façanes no es comuniquen i, per tant, tenen accessos independents. La pujada a les torres es fa únicament amb ascensor, un a cada façana. Pots triar la torre de la façana del Naixement, des d´on gaudiràs de vistes cap a l´est de Barcelona, o la de la Passió orientada cap al centre de la ciutat. La baixada es fa amb ascensor a la façana de la Passió, i per les escales a la façana del Naixement.

Per raons de seguretat els nens menors de 6 anys no poden pujar a les torres i fins als 16 anys han d´anar acompanyats d´un adult. Tampoc hi poden pujar les persones amb mobilitat reduïda, discapacitat visual o amb cadira de rodes. Quan les condicions meteorològiques siguin adverses per fort vent i/o pluja, els ascensors que donen accés a les torres poden romandre tancats.

HORARIS ASCENSOR:
De 9.00 h fins a 30 minuts abans del tancament del temple (ascensor de la Passió)
De 9.00 h fins a 15 minuts abans del tancament del temple (ascensor del Naixement)

Horarios

Temple Expiatori de la Sagrada Família - Basílica

Dirección:
C Provença, 450
Distrito:
Eixample
Barrio:
La Sagrada Família
Código postal:
08025
Población:
Barcelona
Dónde
Temple Expiatori de la Sagrada Família - Basílica
Cuándo
Acto permanente

Teléfono

#:
932080414 Servei dAtenció al Visitant
Fax:
934761010
Teléfono de reservas:
93 198 07 05

Web

Web venta de entradas:
www.sagradafamilia.org

Me gusta 395

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte