Visita comentada a l'exposició ''CYBERMEDIEVAL'' a càrrec de YesSi PERSSE

Volver

L’exposició “CYBERMEDIEVAL” concreta un recorregut per la nostra investigació conceptual i formal a al voltant de la noció d’Economística* i Tecnofeudalisme o neofeudalisme, un teòric renaixement contemporani de les polítiques de govern, economia i vida pública, que recorden les que estaven presents en moltes societats feudals però travessades pel capitalisme de plataforma, el control del BigData i el treball cognitiu immaterial. Aquests aspectes inclouen, però no es limiten a: drets i proteccions legals desiguals per a la gent comuna (usuaris) i empresaries (CEOS), domini de les societats per part de petits i poderosos grups d’elit tecnòcrata, i relacions de senyoriu i servitud entre corporacions i treballadors/usuaris.

L’exposició articula la tesi al voltant de cinc obres que vertebren un viatge per un escenari especulatiu cibermedieval en què les corporacions han substituït el model estat-nació territorial i dirigeixen el món a través del control del Big Data. Cinc obres que exploren diferents aspectes d’aquest escenari a mitjançant un nexe comú, els cinc grans protagonistes d’aquesta “especulativa” societat cyberfeudal, les 5 principals empreses tecnològiques: Meta, Microsoft, Apple, Google, Amazon (MMAGA). Les cinc grans plataformes vectorialistes amb més valor a l’estocmarket, el Top 5 per capitalització borsària, que estan refent el món a la seva imatge i semblança.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Can Felipa.
Inscripciones en:
Centre Cívic Can Felipa.

Inscripcions del 12 al 15 de setembre. Presencials, només en cas de no disposar de mitjans telemàtics o d'haver de presentar documentació de dilluns a divendres, matins de 10:00 a 14:00 i tardes de 17:00 a 20:00. Inscripció en línia a través de la pàgina web.

Centre Cívic Can Felipa

Dirección:
Plaça de Josep Maria Huertas Claveria, 1
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Can Felipa
Cuándo
14/12/2023

Teléfono

Tel.:
932563840
Fax:
932664201

Web

Web inscripcions:
http://www.cccanfelipa.cat

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar