¡Visita el Templo y la Cripta de la Sagrada Familia!

Volver

La visita permite experimentar la belleza de la obra emblemática de Antoni Gaudí, contemplar el interior del templo y su cripta.

Durante todo el año, el templo de la Sagrada Familia ofrece la posibilidad de visitar su interior, así como su cripta. Actualmente, en la Sagrada Familia hay 8 torres construidas, 4 en cada fachada, que también se pueden visitar si las condiciones meteorológicas son las adecuadas.

El templo de la Sagrada Familia es la obra de Gaudí más conocida en todo el mundo, un icono de Barcelona y el lugar más visitado por los turistas de la ciudad. Declarado Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO en 2005, el templo destaca por el diseño pionero y su gran carga de simbolismo.

Traductor de google :

Horarios


VISITES A LES TORRES (només amb ascensor)
De les 18 torres que va projectar Gaudí per a la basílica de la Sagrada Família, actualment hi ha vuit torres construïdes, quatre a la façana del Naixement, i quatre a la façana de la Passió.

Els tiquets per visitar les torres no estan inclosos al preu de l´entrada i es poden adquirir a les taquilles o comprant l´entrada combinada 'Les millors vistes' online. L´aforament està limitat: et recomanem que compris l´entrada online.

Les façanes no es comuniquen i, per tant, tenen accessos independents. La pujada a les torres es fa únicament amb ascensor, un a cada façana. Pots triar la torre de la façana del Naixement, des d´on gaudiràs de vistes cap a l´est de Barcelona, o la de la Passió orientada cap al centre de la ciutat. La baixada es fa amb ascensor a la façana de la Passió, i per les escales a la façana del Naixement.

Per raons de seguretat els nens menors de 6 anys no poden pujar a les torres i fins als 16 anys han d´anar acompanyats d´un adult. Tampoc hi poden pujar les persones amb mobilitat reduïda, discapacitat visual o amb cadira de rodes. Quan les condicions meteorològiques siguin adverses per fort vent i/o pluja, els ascensors que donen accés a les torres poden romandre tancats.

HORARIS ASCENSOR:
De 9.00 h fins a 30 minuts abans del tancament del temple (ascensor de la Passió)
De 9.00 h fins a 15 minuts abans del tancament del temple (ascensor del Naixement)

Temple Expiatori de la Sagrada Família - Basílica

Dirección:
C Provença, 450
Distrito:
Eixample
Barrio:
La Sagrada Família
Código postal:
08025
Población:
Barcelona
Dónde
Temple Expiatori de la Sagrada Família - Basílica
Cuándo
Acto permanente

Teléfono

#:
932080414 Servei dAtenció al Visitant
Fax:
934761010

Web

Web:
www.sagradafamilia.cat
Web venta de entradas:
www.sagradafamilia.cat

Me gusta 1101

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte