Visita al Planetario Municipal: "El cielo desde el Guinardó"

Volver

Traductor de google :

Infants. El Planetario Municipal se abre un sábado por la mañana cada trimestre para ofrecer una actividad donde poder explorar y descubrir el cosmos en familia.

El Planetario Municipal ofrece una visita comentada para toda la familia en la que se explica qué se puede ver desde la Tierra mirando el cielo y también se explican los planetas del sistema solar, entre otros temas.

La visita “El cielo desde el Guinardó” sólo se hace un sábado por la mañana cada trimestre y tiene el objetivo de ofrecer una actividad donde poder explorar y descubrir el cosmos en familia.

Puedes consultar el programa de esta actividad en este enlace.

Horarios


Activitat per a majors de 5 anys.

El Planetari Municipal s'obre un dissabte pel matí cada trimestre per tal d'oferir una activitat on poder explorar i descobrir el cosmos en família.

Les sessions constaran de dos blocs:

- Què es pot veura des de la terra mirant el cel? on aprofitant la cúpula i l'skyline de Barcelona s'explicaran diferents fenòmens que es poden percebre a la vida quotidiana.

- El Sistema Solar i què hi ha més enllà: els planetes del Sistema Solar, què ha passat amb plutó i, les estrelles que ens envolten, seran alguns dels temes que es tractaran.

A partir d'aquests dos grans blocs, es parlarà sobre algun fenòmen astronòmic que es trobi de candent actualitat.

Reserva
Per realitzar la reserva cal enviar un correu elèctronic a planetarimunicipal@bcn.cat
Indicant: Nom, Cognom, telèfon de contacte, quina sessió triarà, número de persones, districte o població on viviu i com us heu assabentat d'aquestes visites.
Les places s'atorgaran per estricte ordre d'arribada de la sol·licitud. Un cop assignats a una o altre sessió, rebreu un correu de confirmació. Sol·licitar la visita no vol dir tenir una reserva en ferm. La reserva es fa oficial en el moment de rebre la confirmació.

Planetari Municipal de Barcelona

Dirección:
C Brussel.les, 34*40
Distrito:
Horta-Guinardó
Barrio:
El Guinardó
Código postal:
08041
Población:
Barcelona
Dónde
Planetari Municipal de Barcelona
Cuándo
Del 17/03/2018 al 15/12/2018.

Teléfono

Oficinas:
934312139

Me gusta 281

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte