VIII Festival Internacional de Cine de Barcelona-Sant Jordi BCN Film Fest

Volver

Cine. El festival recibirá la visita de figuras como Richard Linklater, Meg Ryan, Belén Rueda, J. A. Bayona, Malena Alterio o Mikael Persbrandt.

El Festival Internacional de Cine de Barcelona-Sant Jordi BCN Film Fest propone una selección de películas internacionales relacionadas con la literatura y la historia.

La octava edición se celebrará del 18 al 26 de abril en los Cines Verdi como sede principal e incluye 69 títulos entre las ocho secciones del certamen, entre las que hay quince premières mundiales, una europea, veinte españolas y once catalanas.

El BCN Film Fest empieza el 18 de abril con la proyección de Casa en flames, comedia dramática de Dani de la Orden, y se cierra con Hit Man, el último filme de Richard Linklater. El director norteamericano recibirá el Premio de Honor durante la gala de clausura del festival, el 26 de abril.

Consulta la programación.

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi ( BCN FILM FEST), aquest any se celebra  del 18 al 26 d'abril als  Cinemes Verdi de Barcelona com a seu principal.

El festival comptarà un any més amb destacades figures internacionals que visitaran Barcelona per presentar els seus darrers treballs. L'actriu  Meg Ryan (“ Quan en Harry va trobar la Sally”), viatjarà a Barcelona per presentar “ Lo que sucede después”, una història d'amor escrita, dirigida i protagonitzada per ella mateixa al costat de David Duchovny (“ Expedient X”, “ Californication”). L'actriu torna després de vuit anys allunyada del cinema amb el segon projecte com a directora i amb un gènere que la va portar a l'èxit i li va valer el reconeixement com a la reina de la comèdia romàntica.  Vincent Perez (“ Cartes de Berlín”) presentarà “ The edge of the blade”, vibrant pel·lícula que barreja el drama històric i el cinema d'aventures i que dirigeix i coescriu amb Karine Silla. Els directors  Eric Toledano i  Olivier Nakache viatjaran a Barcelona per presentar " Un año difícil", comèdia escrita i dirigida pels responsables d'” Intocable” o “ C'est la Vie” i que compta amb Pio Marmaï, Jonathan Cohen i Noémi Merlant, entre d'altres.  Paola Cortellesi dirigeix i protagonitza la comèdia dramàtica " Siempre nos quedará mañana”, la pel·lícula més taquillera dels darrers anys a Itàlia. Finalment, entre les visites confirmades fins ara, el festival comptarà novament amb la presència de  Clara Lago, que presentarà " Books and Drinks" juntament amb  Geoffrey Cowper, director d'aquesta comèdia rodada a la República Dominicana.

Consulteu la programació a: https://www.bcnfilmfest.com/ca/programacion

Consulteu aquí les activitats paral·leles: https://www.bcnfilmfest.com/ca/activitats-paraleles

Diferents espais de la ciutat

Ciudad:
Barcelona
Dónde
Diferents espais de la ciutat
Cuándo
De 18/04/2024 a 26/04/2024

Teléfono

Tel.:
932387990

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar