“This is not here. Re-imagine Yoko Ono”

Volver

Teatro. La historia explicada desde una perspectiva diferente, a través de su propia obra artística.

Seguramente has oído hablar de Yoko Ono por ser la mujer de John Lennon, pero ¿sabías que fue una artista revolucionaria de los sesenta?

Muchos rumores han hecho que se conozca una parte sobre su historia, ¿pero es cierto todo lo que se especula sobre ella?

Una obra que no solo quiere hacer salir a la luz la realidad de la artista, sino que nos hará ver hasta dónde es capaz de llegar una sociedad alimentada por el racismo y el machismo, y cómo nos influye esta visión en el ámbito personal.

“This is not here. Re-imagine Yoko Ono” habla también del arte como salvación, del amor, la fama, la evolución personal, la autodeterminación, la revolución antirracista y feminista, la creación, la libertad y, por encima de todo, el poder de la imaginación.

Traductor de google :

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Fènix.
Las localidades se venden en :
Sala Fènix.

SINOPSI

Poques coses se saben de Yoko Ono, i del que se’n sap, què és veritat?

Sempre hem sentit a dir que ella va separar els Beatles, però realment, en va tenir la culpa? L’obra reivindica la figura de l’artista famosa més desconeguda, i ens descobreix a una de les

creadores més revolucionàries dels nostres temps. A la vegada, la seva història serveix com a canal per qüestionar-se qui redacta els fets, qui dictamina qui són els bons i els dolents, des d’Adam i Eva a John Lennon i Yoko Ono: qui explica la història? Durant l’espectacle serem testimonis de veure fins on és capaç d’arribar una societat alimentada pel racisme i el masclisme, i com ens influeix aquesta visió a nivell personal.

Aquest és el primer muntatge de la Companyia de Teatre A l’Abordatge!, que aprofita el llenguatge de l’obra artística d’Ono (art conceptual, poesia visual, música, interpretació, performance) per forjar aquest espectacle que parla d’ella però també parla de nosaltres. En un format no cronològic, l’obra salta de Nova York a Japó, d’un estudi de Londres als camps de les afores de Tokio, i així, anem passant per alguns dels moments claus de la vida de l’artista i anem ficant llum a aquest misteri que sempre ha estat Yoko Ono.

THIS IS NOT HERE parla també de l’art com a salvació, de l’amor, la fama, l’evolució personal, l’autodeterminació, la revolució antiracista i feminista, la creació, la llibertat i, per sobre de tot… el poder de la imaginació.

Us convidem a imaginar amb nosaltres i a descobrir el relat fins ara mai explicat.

 

FITXA ARTÍSTICA


Autoria i direcció: Sònia Masuda Mora

Intèrprets: Albert Martí i Sònia Masuda Mora

Ajudantia de direcció i coaching actoral: Elena Ribera i Núria Nogué

Audiovisuals: Nina Solà

Disseny de so: Marcel Ferrer Gonzalez

Disseny de llums: Yuse Riera

Coreografia: Junyi Sun

Escenografia i vestuari: Núria Nogué

Banda sonora original: Elena Ribera i Marcel Ferrer Gonzalez

Tema original “Re-Imagine”: Guillermo Martorell

Veus en off: Andrea Bennett, Alex Luzón , Elena Ribera, Oriol Castro-Herero, Joana Mas Pros, Erola Mas Pros, Caterina Mas Pros i Pere Mas Pros

Fotografies: Josep Tobella

Making of: Bea Bordanove

Producció: Cia. A l’Abordatge!

Coproducció: Sala Fènix Produccions

Sala Fènix

Dirección:
C Riereta, 31
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Sala Fènix
Cuándo
De 02/06/2021 a 20/06/2021

Teléfono

Tel.:
931802518

Web

Web venda d'entrades:
http://www.salafenix.com

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte