Teatre "Las gallegas" amb la Cia. Lolita Corina

Volver

Traductor de google :

Buscar la llum del clown entre la foscor de la mort. Convertir les cendres d´un crematori en la pols d´estels dels pallassos.

Las gallegas són dues. I estan mortes. Només passa que no ho saben, que no se n´han assabentat, que no han estat informades del seu decés, que han acudit al seu funeral convençudes que és el funeral d´algú altre a qui han anat a plànyer. Però no. Qui seran plorades seran elles. I seran elles qui, convertides en amables fantasmes, ens voldran matar de riure.

Las gallegas és una peça que fa humor de la mort, que mata els tòpics i els enterra, que crema amb un somriure els llocs comuns i desenterra la nostra millor arma per a la supervivència: el somriure, l´humor, la ironia...

Las gallegas és un espectacle que combat la foscor de la mort amb la llum de l´humor, que s´endinsa en el món més negre amb el més blanc dels somriures, que ens fa viatjar fins a una vetlla on els plors han mudat en riures i els planys són ara rialles, on les pallasses es blanquegen les cares amb unes cendres radiants.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Lola González i Coral Ros. Direcció: Àlex Navarro. Ajudant de direcció: Caroline Dream. Autor: Companyia Lolita Corina i Àlex Navarro. Disseny de llum i so: Chris Mitchem. Vestuari: Carmen Lozano. Veu en off: Àlex Navarro i Txus Martínez.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Baró de Viver.

Centre Cívic Baró de Viver

Dirección:
C Quito, 8*10
Distrito:
Sant Andreu
Barrio:
Baró de Viver
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Baró de Viver
Cuándo
07/05/2021

Teléfono

Tel.:
932565097

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte