Teatre "Jojó", a càrrec de la Cia Borja Ytuquepintas

Volver

Traductor de google :

És un símbol de com pot arribar a ser la natura de tossuda i de quant pot arribar a suportar un ésser viu per seguir estant viu. En Jojo és un orangutan condemnat pels homes a una vida de captivitat lligat per una cadena. Però en Jojo és també la primera baula d´una cadena de salvació orquestrada per homes que volen salvar els animals d´altres homes. En Jojo, l´orangutan protagonista de la història de la companyia Borja Ytuquepintas, va ser caçat de molt petit i condemnat a viure lligat i malnodrit durant onze anys fins que algú es va apiadar d´ell i, per poder-lo salvar i per poder-lo rescatar i acollir, va fundar Animal Rescue, una ONG que després ha ajudat molts animals a recobrar la seva llibertat. En Jojo, malgrat que va ser rescatat, mai va poder ser alliberat perquè el seu cos, els seus ossos, van quedar deformats pels anys de sofriment i de manca d´aliments.

En Jojo, com a símbol que per a molts és d´una mirada de respecte cap a la natura i la resta d´animals amb qui la compartim, és el protagonista del nou espectacle de la companyia mataronina Borja Ytuquepintas que combina sobre l´escenari el seu tradicional art amb sorra amb la música i un titella gegant, el qual representa en Jojo.

El treball d´aquesta companyia té el seu eix en el dibuix amb sorra que fa Borja González sobre una taula de llum i que es projecta a una pantalla gegant, una feina que adquireix tota la seva força poètica gràcies a la música i, en aquesta ocasió, amb la interactuació amb el titella gegant que representa en Jojo, primer en la seva infància i després, ja alliberat, en la seva vida adulta.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Baró de Viver.
Las localidades se venden en :
Centre Cívic Baró de Viver.

Centre Cívic Baró de Viver

Dirección:
C Quito, 8*10
Distrito:
Sant Andreu
Barrio:
Baró de Viver
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Baró de Viver
Cuándo
14/05/2021

Teléfono

Tel.:
932565097

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte