![](https://estatics-nasia.dtibcn.cat/nasia-pro/media/imatge.760x428.17d2449a.jpg)
Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
13 juliol,
27 juliol, 10 agost i 24 agost |
a les 12.00 h |
Entrada general: 23.5 € |
Cal inscripció prèvia. Durada: 1:30 hora |
Otros
- Se celebra en:
- Museu de la Xocolata.
- Coordinado por:
- Institut de Cultura de Barcelona.
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Dirección:
- Carrer del Comerç, 36
- Distrito:
- Ciutat Vella
- Barrio:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Ciudad:
- Barcelona
- Cuándo
- De 08/06/2024 a 24/08/2024
Dirección electrónica
- E-mail reserves:
- reserves@museuxocolata.cat