Taller 'Viatge gastronòmic per Itàlia, receptes de tardor' *NOU*

Volver

Amb Claudio Masala

A Itàlia, el menjar és un ritual, una memòria compartida, una manera d'estimar i de celebrar la vida. Sempre parlen de menjar, de la riquesa de les seves tradicions, de la connexió amb el territori i de la passió amb què cada recepta és viscuda i transmesa. Us convidem a emprendre un viatge culinari per diferents regions d'Itàlia, explorant els seus plats de tardor, més representatius. A cada sessió, descobrireu no només receptes emblemàtiques, sinó també històries, anècdotes i sabors que defineixen la identitat culinària italiana. Tortelli di zucca (pasta farcida de carbassa, amaretti i parmesà), Caponata di melanzane (guisat agredolç d'albergínies) o Risotto ai funghi porcini (cremós risotto amb bolets de temporada).

Horarios

Otros

Inscripciones en:
Centre Cívic Cotxeres Borrell.

Renovacions per usuaris i usuàries de primavera 2025: En línia al web www.cotxeresborrell.net del 21 de juliol al 3 de setembre.

Presencial del 21 al 31 de juliol i 1, 2 i 3 de setembre

Inscripcions a partir del 4 de setembre i fins exhaurir places.

Se celebra en:
Centre Cívic Cotxeres Borrell.

Centre Cívic Cotxeres Borrell

Dirección:
Carrer de Viladomat, 2 - 8
Distrito:
Eixample
Barrio:
Sant Antoni
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Cotxeres Borrell
Cuándo
De 07/11/2025 a 28/11/2025

Teléfono

Tel.:
933248350

También puede interesarte...