Taller "Quadern naturalista il•lustrat"

Volver

Professor/a: Arguindegui Otero , Sol

A través del dibuix i de l’aquarel·la crearàs el teu propi quadern naturalista i exercitaràs l’observació de la flora del nostre entorn més proper. Experimentaràs amb diferents papers i tècniques per crear la teva obra final.

Podràs crear els teus propis estudis al teu quadern naturalista personal. Aprendràs la tècnica a través dels consells més importants i simples, i amb l'acompanyament de la professora. Després podràs experimentar de manera autònoma, ja sigui amb fotografies o en viu.

Hi haurà alguns moments d'observació a l'exterior i de recollida de material. També pots portar material: flors, herbes, bolets, fotos llibres...

El suplement de 10,00 € per material , a abonar el primer dia de classe inclou tot el que necessites. No cal tenir coneixements previs.

Sessió 1: Dibuix, esbossos. Ens acostarem al nostre entorn observant plantes, flors, fruits i bolets. Dibuixarem a partir de pautes, buscant el nostre ritme i llenguatge personal.

Sessió 2: Dibuix. Valor i textura, experimentarem i dibuixarem.

Sessions 3-4: Aquarel·la. To, materials i tècniques possibles. Maneres d'acostar-nos al que observem. La tècnica de l'aquarel·la, variants d'usos i suports.

Sessions 5-6: Projecte personal. Escollirem una tècnica i un model (o barrejarem el que hem vist) per desenvolupar una aquarel·la, dibuix o tècnica mixta a partir de la nostra idea.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Casal de Barri Can Rectoret.
Inscripciones en:
Casal de Barri Can Rectoret.

Inscripcions a partir del 18 de març ( preinscripcions del 4 al 17 de març)

Pots fer la inscripció presencialment al casal de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 h i dimarts i dissabte de 10 a 14 h o

en línia:https://cbcanrectoret.miram.cloud/


Casal de Barri Can Rectoret

Dirección:
C Via Làctia, 4
Distrito:
Sarrià-Sant Gervasi
Barrio:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Casal de Barri Can Rectoret
Cuándo
De 17/04/2024 a 29/05/2024

Teléfono

Tel.:
932 520 849

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar