Taller 'Moviment creatiu: Improvisació'

Volver

En aquest curs introduirem diverses eines i recursos a nivell creatiu que ens ajudaran a potenciar la nostra capacitat de creació i d’expressió a través del cos i del moviment. Descobrirem les possibilitats que té el cos per desenvolupar un vocabulari corporal/físic propi i donar forma i expressió a sensacions, impulsos, energies, imatges, records, etc.

Farem un escalfament que ens prepararà físicament i sensorialment i ens posarà en un estat d’escolta i receptivitat per després treballar a partir de diverses propostes en forma d’improvisacions i petites creacions. Posarem l’atenció en relació entre cos-moviment i espai, entre cos -moviment i temps, i en textures i qualitats físiques del cos i del moviment (energia/pes/força), etc. Estimularem a l’alumne per tal que explori, descobreixi i vagi trobant una expressió pròpia.

Al llarg de les diferents sessions combinarem el treball individual, per parelles, en petits grups i de tot el grup. I hi haurà moments per observar i per compartir de les experiències viscudes.

Horarios

Escola i Espai de dansa TragantDansa

Dirección:
C Reig i Bonet, 23
Distrito:
Gràcia
Barrio:
la Vila de Gràcia
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Escola i Espai de dansa TragantDansa
Cuándo
De 18/01/2024 a 21/03/2024

Teléfono

Tel.:
935 398 949
Tel.:
666285715

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar