Taller 'Historia de l'art: el barroc, el rococó, el neoclassicisme, la il·lustració'

Volver

Professor: Sivia Burdoy.

Farem un recorregut per la pintura, l'escultura i l'arquitectura de l'art barroc a Europa, i ens endinsarem en el Segle d'Or espanyol amb pintors de la talla de Diego Velázquez i Francisco de Zurbarán. Analitzarem com el Neoclassicisme va buscar l'equilibri i l'harmonia ideal de les formes clàssiques. Continuarem amb l'Impressionisme i observarem com aquest nou moviment pictòric trenca artísticament amb els moviments anteriors, intentant captar la fugacitat de la llum i juxtaposant colors purs en tocs fragmentats. Finalitzarem amb el Modernisme i la seva empremta a la nostra ciutat, amb pintors i arquitectes de renom com Ramon Casas i Antoni Gaudí.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Cotxeres de Sants.
Inscripciones en:
Centre Cívic Cotxeres de Sants.

Antics talleristes: Les domiciliacions bancàries, a partir del 19 de febrer. En efectiu o targeta, a partir del 26 de febrer. 

Nous talleristes: A partir del 29 de febrer, a les 9.30 h, tant si és per domiciliació com si és en efectiu, targeta o en línia.

Presencialment de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h. Tardes: de dilluns a dijous, de 16.30 a 19 h. En línia a la web, https://cotxerescasinet.inscripcionscc.com/


Centre Cívic Cotxeres de Sants

Dirección:
Carrer de Sants, 79*83
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
Sants
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Cotxeres de Sants
Cuándo
De 10/04/2024 a 12/06/2024

Teléfono

Tel.:
932918701

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar