Traductor de
:

Taller NO presencial
Professor/a: Orellana Valenzuela, Alicia Angelica.
Des de fa segles que les empanades són presents en un munt de cultures. Fàcils de menjar i molt nutritives. Empanada gallega, esfiha, fatay, samosses o dim sum en són algunes que aprendrem a fer.
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
dilluns | d'11:00 h a 13:00 h | Entrada general de: 12.43 €
Descomptes Aturats: -DARDO -Informe de vida laboral + lempadronament amb sis mesos de vigència. Discapacitat: -Targeta acreditativa de la discapacitat + lempadronament amb sis mesos de vigència. Aquests descomptes van del 50 al 75%. Per tal de poder beneficiar-vos daquests descomptes cal que ho pregunteu al Centre. En aquest cas, la inscripció haurà de ser presencial. | Cal inscripció prèvia
Places limitades |
Otros
- Se celebra en:
- Centre Cívic Matas i Ramis.
- Inscripciones en:
- Centre Cívic Matas i Ramis.
Centre Cívic Matas i Ramis
- Dirección:
- Feliu i Codina, 20
- Distrito:
- Horta-Guinardó
- Barrio:
- Horta
- Código postal:
- 08031
- Ciudad:
- Barcelona
- Cuándo
- De 15/03/2021 a 22/03/2021
Web
- Web inscripcions:
- https://matasiramis.inscripcionscc.com
También puede interesarte...
-
Taller 'Cuina de l'àvia'
-
Taller online 'Cuina per a convidats'
-
Taller 'Cuina ràpida saludable'
-
Taller en línea 'Cuina tradicional catalana d'hivern' *NOU*
-
Taller en línia 'Receptes d'hivern de la iaia' *Nou*
-
Taller online 'Tot croquetes!'
-
8 de Març - Dia Internacional de les Dones: Taller Online 'Segon tast de cerveses artesanes amb perspectiva feminista', a càrrec de Lorena Bazan
- Dónde:
- Taller virtual
- Cuándo:
- Del 20/03/2021 al 20/03/2021
-
Taller en línea 'Cuina de cullera' *NOU*
-
Taller virtual 'Arrossos i fideuàs' *NOU*
- Dónde:
- Format online
- Cuándo:
- Del 23/02/2021 al 16/03/2021
-
Taller 'Consum conscient de peix'
-
'L'aula del gurmet' Cicle de cultura i gastronomia: Taller virtual 'Els secrets de la cuina tailandesa'
- Dónde:
- Mitjançant una plataforma en línia
- Cuándo:
- Del 10/03/2021 al 10/03/2021
-
Seminari Online 'Viatge gastronòmic per la Xina' *NOU*
-
Seminari Online 'Gaspatxos, cremes i batuts vegetals de primavera (ECO)' *NOU*
-
Seminari Online 'Empanadilles de la xina i el Japó' *NOU*
-
Taller en línia 'Tècniques de cocció a la cuina tradicional' *Nou*
-
Taller en línia 'Roda el món'
-
Taller online 'La cuina del cafè Orlandai'
-
Seminari Online 'Llegums per a totes les temporades' *NOU*
-
Seminari Online 'Cuina de l'Índia i Paquistan' *NOU*
-
Seminari Online 'Cuina Japonesa' *NOU*
Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar