Taller en família 'Descobrint el món a través del so. De 2 a 12 mesos' *NOU*

Volver

Taller de musicoteràpia on s’ofereix un espai acollidor on els nadons i l’adult podran explorar la música de manera creativa i terapèutica. El taller es centrarà en activitats musicals suaus, la interacció entre el nadó i el familiar i la creació d’un ambient estimulant pel desenvolupament sensorial i motor dels nadons. L’infant ha d’anar acompanyat d’un adult.

El preu és per infant.

A càrrec de: Noèlia Naranjo, musicoterapeuta i logopeda i Gustavo Zysman, músic

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Navas.
Inscripciones en:
Centre Cívic Navas.

Del 20 de novembre al 5 de desembre. Renovacions persones inscrites setembre-desembre 2023: A partir de les 9.30 h del dilluns, 20 de novembre tant per les inscripcions web com per les presencials. Les inscripcions presencials al centre seran exclusivament per a persones amb descomptes: de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 20 h, caldrà aportar tota la documentació en el moment de la inscripció.

De l’11 de desembre al 5 de gener. Obertes a tothom: a partir de les 9.30 h del dilluns, 11 de desembre tant per les inscripcions web com per les presencials. Les inscripcions presencials al centre seran exclusivament per a persones amb descomptes: de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 20 h, caldrà aportar tota la documentació en el moment de la inscripció. 

Centre Cívic Navas

Dirección:
Carrer de Las Navas de Tolosa, 312
Distrito:
Sant Andreu
Barrio:
Navas
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Navas
Cuándo
De 13/01/2024 a 16/03/2024

Teléfono

Tel.:
933493522

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar