Taller Didaltruck a Sant Andreu

Volver

La DIDALTRUCK és una unitat mòbil d'autoarranjament de roba que l’Ajuntament de Barcelona posa a disposició de tota la ciutadania. El vehicle disposa de totes les eines necessàries (inclosa una màquina de cosir) i compta amb una persona tècnica especialitzada disposada a ajudar a arreglar i costumitzar les peces de roba que portin els usuaris.

El projecte de la DIDALTRUCK està impulsat per l’entitat d’economia social i solidària Solidança, i té com a objectiu fomentar l’autoarranjament de peces de roba a les places i carrers de la ciutat i sensibilitzar, empoderar a la ciutadania i fomentar la prevenció del residu tèxtil a través de la costura, l'arranjament i l'upcycling. Per altra banda, també vol impulsar que la ciutadania aprengui a fer els arranjaments fàcils i de manera segura.

A Sant Andreu la Didaltruck estarà disponible, a partir del 16 de gener, cada quinze dies els dimarts de 16 h a 19 h (de gener a març i de novembre a desembre) i de 17 h a 20 h (d'abril a octubre) a l costat del Punt Verd de Barri de Sant Andreu (carrer Rovira i Virgili, 14) davant Parc de la Pegaso (excepte juliol i agost)

Horarios

Otros

Impulsado por:
Fundació Solidança.

Al costat del Punt Verd de Barri de Sant Andreu, davant Parc de la Pegaso

Dirección:
Carrer de Rovira i Virgili, 14
Distrito:
Sant Andreu
Barrio:
Sant Andreu
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Al costat del Punt Verd de Barri de Sant Andreu, davant Parc de la Pegaso
Cuándo
De 16/01/2024 a 10/12/2024

También puede interesarte...