Taller 'De l’hort a la taula. Receptes amb ceba'

Volver

Probablement originària d'Àsia central, el cultiu de la ceba és molt antic i ja en tenia molta importància per als Egipcis i Romans. Aquest bulb, com l'all, necessita poca aigua per créixer, cosa que li confereix un gran valor a l'hort i la cuina en context de canvi climàtic i sequera. Té un rol central en plats com a sopes (francesa, hongaresa 'de les bruixes', 'sagrada' del imperi bizantí...). pizzes i coques (pissaladière de Niça), farcides de formatge o carn (Síria,Turquia...) i fins i tot crua o cuita en amanides (Japó i Itàlia).

Farem com a mínim 2 receptes amb ceba i es farà especial èmfasi en l'aprofitament alimentari i la separació dels residus incl. la fracció orgànica per a compostatge. Dedicarem la part final a fer un tast tots plegats.

Material que cal portar: Carmanyola, drap i davantal.

1 sessió a càrrec de Delia Laurent. Ingredients inclosos.

Horarios

Otros

Inscripciones en:
Casal de Barri Torre de la Sagrera.

Dilluns 8 de setembre a partir de les 10h obrirem les inscripcions als tallers trimestrals.

Aquestes es faran a través de la nostra web torrelasagrera.cat/tallers

La inscripció als espais d’aprenentatge comunitari serà dilluns 15 de setembre a partir de les 10h.


Se celebra en:
Casal de Barri Torre de la Sagrera.

Casal de Barri Torre de la Sagrera

Dirección:
Carrer de Berenguer de Palou, 64*66
Distrito:
Sant Andreu
Barrio:
la Sagrera
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Casal de Barri Torre de la Sagrera
Cuándo
02/10/2025

Teléfono

Tel.:
931538381

Web

Web inscripcions:
https://www.torrelasagrera.cat/

También puede interesarte...