Aprendrem les tècniques bàsiques i receptes pràctiques de cuina sense gluten, promovent una alimentació inclusiva i accessible. En aquest curs, aprendrem a elaborar les nostres pròpies masses amb farines sense gluten, preparant plats segurs i deliciosos per a persones amb intolerància o amb malaltia celíaca.
Professora: Patricia Martins
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dijous |
de 19.00 h a 21.00 h |
Entrada general: 91.19 €
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Otros
- Inscripciones en:
- Centre Cívic Casa Golferichs.
Inici de les inscripcions: Dimecres, 3 de setembre de 2025.
En línia, a partir de les 7 h i presencials, a partir de les 9 h.
En línia a través de www.golferichs.org
Al centre cívic: de dilluns a divendres, de 10 a 20 h. Dissabtes, de 10 a 14 h. Dissabtes de setembre, tancat.
- Se celebra en:
- Centre Cívic Casa Golferichs.
Centre Cívic Casa Golferichs
- Dirección:
- Gran Via de les Corts Catalanes, 491
- Distrito:
- Eixample
- Barrio:
- la Nova Esquerra de l'Eixample
- Ciudad:
- Barcelona
- Cuándo
- De 02/10/2025 a 27/11/2025
Teléfono
- Tel.:
- 933237790
Web
- Web:
- https://www.golferichs.org/
- Web inscripcions:
- https://golferichs.inscripcionscc.com/