Taller 'Cuina de tardor amb pasta fil·lo'

Volver

Originària de l'antic imperi Otomà, la massa fil·lo ha deixat la seva empremta a moltes tradicions culinàries mediterrànies i europees: böreks turcs, briuats marroquins, strudels d'Europa Central, i una infinitat de preparacions tan dolces com salades a Grècia i als Balkans. 

Descobrirem la seva versatilitat de formes i farcits usant dos ingredients estrelles de la tardor: la carbassa i els bolets.

Exemples de receptes:

Böreks turcs de carbassa amb formatge feta, espècies i herbes, o briuats marroquins de carbassa amb cigrons, espècies i ametlles

Strudel de bolets: húngar amb nata (amb o sense paprika); amb gra de fajol, col o xucrut i comí de prat (alcaravia)

• Postres de carbassa: bundevare búlgar, kholokithopita grec o bulemas dulses de balabak de la cuina sefardita

Es farà especial èmfasi en l'aprofitament alimentari i la separació dels residus incl. la fracció orgànica per a compostatge. Dedicarem la part final a fer un tast tots plegats.

Material que cal portar: Carmanyola, drap i davantal.

Horarios

Otros

Inscripciones en:
Casal de Barri Torre de la Sagrera.

Dilluns 8 de setembre a partir de les 10h obrirem les inscripcions als tallers trimestrals.

Aquestes es faran a través de la nostra web torrelasagrera.cat/tallers

La inscripció als espais d’aprenentatge comunitari serà dilluns 15 de setembre a partir de les 10h.


Se celebra en:
Casal de Barri Torre de la Sagrera.

Casal de Barri Torre de la Sagrera

Dirección:
Carrer de Berenguer de Palou, 64*66
Distrito:
Sant Andreu
Barrio:
la Sagrera
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Casal de Barri Torre de la Sagrera
Cuándo
13/11/2025

Teléfono

Tel.:
931538381

Web

Web inscripcions:
https://www.torrelasagrera.cat/

También puede interesarte...