Taller 'Plantes remeieres i cosmètica natural de primavera'

Volver

Professora: Xènia Zero.

En aquest taller farem cosmètica natural especial per a la primavera, fugint dels ingredients tòxics o contaminants que podem trobar en alguns productes del mercat. Llegirem etiquetes, aprendrem a triar els productes més adequats i a fer les nostres pròpies receptes. A més, ens aproparem a les plantes remeieres més tradicionals, coneixerem les seves propietats i aprendrem els usos remeiers que se n'han fet al llarg de la història per diferents malestars més enllà dels usos només cosmètics. Farem un munt de receptes i a cada sessió ens endurem alguna mostra a casa. Caldrà portar pots de vidre amb tapa reutilitzats i ben nets. Treballarem tant amb planta fresca com seca, recomanem avisar d'al·lèrgies. Les receptes seran 100% veganes.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Cotxeres de Sants.
Inscripciones en:
Centre Cívic Cotxeres de Sants.

Antics talleristes: Les domiciliacions bancàries, a partir del 19 de febrer. En efectiu o targeta, a partir del 26 de febrer. 

Nous talleristes: A partir del 29 de febrer, a les 9.30 h, tant si és per domiciliació com si és en efectiu, targeta o en línia.

Presencialment de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h. Tardes: de dilluns a dijous, de 16.30 a 19 h. En línia a la web, https://cotxerescasinet.inscripcionscc.com


Centre Cívic Cotxeres de Sants

Dirección:
Carrer de Sants, 79*83
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
Sants
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Cotxeres de Sants
Cuándo
De 10/04/2024 a 12/06/2024

Teléfono

Tel.:
932918701

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar