Amb una prèvia explicació de l’arbre del cacau, del procés de fabricació i dels ingredients de la xocolata, s’aprendran les tècniques bàsiques per manipular la xocolata de la manera més divertida i dolça!
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dissabte i diumenge |
a les 10.30 h |
Entrada general: 8.5 € |
Cal inscripció prèvia. Durada: 1 hora |
Otros
- Se celebra en:
- Museu de la Xocolata.
- Coordinado por:
- Institut de Cultura de Barcelona.
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Dirección:
- Carrer del Comerç, 36
- Distrito:
- Ciutat Vella
- Barrio:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Ciudad:
- Barcelona
- Cuándo
- De 06/04/2024 a 26/05/2024
Dirección electrónica
- E-mail reserves:
- reserves@museuxocolata.cat
Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar