Taller "Aprèn italià a través del cinema"

Volver

Professional: Carlotta Bonadonna, de Skilbo.

Observacions: Cal portar llibreta i bolígraf.

Aquest taller és una oportunitat per reflexionar sobre estereotips, tradicions i costums italianes, i també sobre temes més desafiants com la màfia italiana i la desocupació. Durant el curs, es proporcionaran textos de revistes, gramàtica i transcripcions de diàlegs per anar treballant la llengua italiana d’una manera més dinàmica. Les sessions començaran amb el visionament del tràiler d’una pel·lícula i posteriorment, obrirem a debat els possibles desenvolupaments de la trama amb altres materials de suport, com lectures d’entrevistes amb els protagonistes o ressenyes realitzades per crítics italians. A més, tot aquest treball es combinarà amb material gramatical específic orientat a comprendre i a explorar noves estructures gramaticals.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.
Inscripciones en:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.

Renovacions: Del 20 de novembre al 9 de desembre. En línia a través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera

De manera presencial al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h.

Inscripcions: A partir de l’11 de desembre fins al 19 de gener. Presencials al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h Inscripcions en línia: a partir de les 10 h. A través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera. Les inscripcions són nominals i cal estar registrat/ada com a usuari/ària de l’equipament. tancat. Inscripcions en línia: a partir de les 10 h (opció d’inscripcions obertes les 24 h).

Centre Cívic La Sagrera La Barraca

Dirección:
Carrer de Martí Molins, 29
Distrito:
Sant Andreu
Barrio:
la Sagrera
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic La Sagrera La Barraca
Cuándo
De 11/01/2024 a 14/03/2024

Teléfono

Tel.:
933511702

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar