Taller 'Apasionarsi a tavola! La cuccina della nonna'

Volver

Professora: Marianna Fassanella

Aprendrem italià a través de la gastronomia regional italiana de forma molt dinàmica i participativa, cuinant entre tots. Cuinarem des dels tradicionals plats de pasta amb pesto (de la Liguria – Gènova), alla Norma (Sicilia), alla bolognese (Emilia Romagna – Bolonia), alla puttanesca (Campania – Nàpols), pasta al forno (Calabria) o amb rape e salsiccia (Puglia), així com la parmiggiana (Sicilia) o la focaccia al pomodoro (Campania). A més, introduirem el plat en el seu context històric, literari i folklòric. Es proposaran diversos temes per facilitar la conversa mentre cuinem. Buon appetito!

Cal tenir coneixements bàsics d’italià.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cultural La Casa Elizalde.
Actividades relacionadas:
Centre Cultural La Casa Elizalde.

Inscripcions des del 18 de març en línia: a partir de les 9 h al web del centre. Presencial: de dilluns a divendres de 10 a 20 h. Es recomana fer la inscripció en línia i el pagament amb targeta.

Centre Cultural La Casa Elizalde

Dirección:
Carrer de València, 302
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cultural La Casa Elizalde
Cuándo
De 15/04/2024 a 03/06/2024

Teléfono

Tel.:
934880590

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar