Sortida 'Plácido Mo'

Volver

Traductor de google :


La directora Magda Puig ens proposa fer un recorregut per la ciutat guiats per la veu d'algú que ha viscut al carrer. Farem aturades en llocs invisibles, sense Història, però plens d'una vida que no s'ha relatat. Es tracta de re-visitar, re-mirar, re-enfocar i re-construir-la. I entre parada i parada, petites intervencions artístiques ens parlaran d'aquestes històries invisibles.

Estrenat al festival TNT 2016 de Terrassa, Plácido Mo és un dispositiu artístic urbà documental, un artefacte escènic que intervé l'espai públic, nascut a partir de l'existència del compte de twitter @Placido_Mo, d'Arrels Fundació, en el projecte ´Tots ens mereixem una oportunitat'. Tot i ser un pseudònim, el veritable Plácido Morales va existir. Va morir el 10 d'octubre de 2010 als
52 anys. N'havia passat 10 al carrer. Encara ara, cada dilluns al migdia, els seus companys Plácidos (com s'autoanomenen) es troben i decideixen quin missatge volen fer visible per les xarxes.

Aquest projecte subratlla el vessant social del programa artístic del Teatre Lliure, ja apuntat en propostes anteriors, com Sis personatges. Homenatge a Tomás Giner, en establir vincles amb institucions com Arrels Fundació. Una proposta que treballa en la distància per fer-nos més pròxims a allò que sovint no volem veure, que en les funcions escolars es complementa amb un taller d'intervenció urbana.

INTÈRPRETS
Repartiment en curs

ASSESSORAMENT ARTÍSTIC
Judith Pujol i Ricard Soler

PRODUCCIÓ
Teatre Lliure

AMB LA COL·LABORACIÓ
d'Arrels Fundació

Horarios

Sortida des de la Plaça Margarida Xirgu

Dirección:
Pl Margarida Xirgu, 1
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
El Poble-sec
Código postal:
08004
Población:
Barcelona
Dónde
Sortida des de la Plaça Margarida Xirgu
Cuándo
Del 16/12/2020 al 20/12/2020.

Web

Web venta de entradas:
www.teatrelliure.com

Me gusta 20

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte