Semanas de Arquitectura 2024

Volver

Arquitectura. Exposiciones, concursos, premios, tertulias, visitas guiadas, fiestas y mucho más para todos los públicos y en todos los distritos de la ciudad.

Del 14 de mayo al 28 de junio Barcelona celebrará las Semanas de Arquitectura, siete semanas con una amplia programación destinada a reforzar el vínculo entre arquitectura y ciudadanía.

Este año, 74 entidades y 12 universidades se han adherido a la iniciativa para ofrecer más de 180 actividades dirigidas a todos los públicos, para compartir y reflexionar sobre cómo la ciudad construida se ha adaptado a los retos de hoy en día —los objetivos de desarrollo sostenible 2030—, con el horizonte de la Capital Mundial de la Arquitectura Barcelona 2026.

Es una gran oportunidad para experimentar y aprender de arquitectura de una manera interactiva y estimulante, a menudo en relación con otras disciplinas como la música y la danza y accediendo a edificios singulares. Cada fin de semana, además, se celebrará una fiesta de la arquitectura en un distrito.

Consulta la programación.

Barcelona celebrarà, del 14 de maig al 28 de juny, les Setmanes d’Arquitectura, set setmanes amb una àmplia programació destinada a reforçar el vincle entre arquitectura i ciutadania. Barcelona té en la seva arquitectura un patrimoni urbà d’indubtable valor i les Setmanes contribuiran a què els ciutadans i ciutadanes se’l sentin encara més seu. Volem que sigui al mateix temps una celebració i un espai de trobada per a tots els públics on aprendrem conjuntament, viurem i celebrarem l’arquitectura i el patrimoni de la ciutat.

Organitzades per l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van der Rohe, les Setmanes d’Arquitectura compten amb cinc socis estratègics - el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el FAD/Arquinfad, 48h Open House Barcelona, Construmat i el Col·legi d’Arquitectes Tècnics de Barcelona - i una quinzena de socis acadèmics - totes les escoles catalanes d’arquitectura, urbanisme, paisatge i disseny de l’espai.

Des de la seva primera edició el 2017 les Setmanes d’Arquitectura de Barcelona han estat una iniciativa oberta a la presència i col·laboració de totes les entitats dedicades a la divulgació de l’arquitectura a la ciutat, a més d’una representació de diferents disciplines socials, culturals i artístiques. Enguany 74 entitats i 12 universitats s’han adherit a la crida oberta, i plegats oferirem més de 183 activitats adreçades a tots els públics, per reflexionar i compartir com la ciutat construïda s’ha adaptat als reptes d’avui dia – els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 – amb l’horitzó de la Capital Mundial de l’Arquitectura Barcelona 2026.

Aquesta edició destaca pel seu enfocament inclusiu i divers, oferint una varietat d'activitats que van des de conferències i exposicions fins a visites guiades i tallers per a tota la família. El programa està dissenyat per fer que els participants experimentin i aprenguin sobre l'arquitectura de manera interactiva i estimulant.

La programació completa està disponible a la pàgina web

Diferents espais i equipaments de Barcelona

Ciudad:
Barcelona
Dónde
Diferents espais i equipaments de Barcelona
Cuándo
De 14/05/2024 a 28/06/2024

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar