Semana de Arquitectura 2021

Volver

Festivales. Durante diez días, ofrecerá un amplio abanico de actividades relacionadas con el mundo de la arquitectura y la ciudad.

La  Semana   de Arquitectura de Barcelona  ofrece un amplio abanico de actividades relacionadas con el mundo de la arquitectura y la ciudad. Más allá de las fronteras físicas, disciplinarias y territoriales, el acontecimiento vuelve con la vocación de estimular la reflexión sobre el entorno construido de las ciudades y su valor a través de la difusión de la actividad arquitectónica, el conocimiento, la experiencia y el debate.

La Semana de Arquitectura está impulsada por el Ayuntamiento de Barcelona, el  Colegio de Arquitectos de Cataluña (COAC) y la  Fundación Mies van der Rohe, en colaboración con  Barcelona Building Construmat y  ARQUIN-FAD.

https://www.barcelona.cat/setmanadarquitectura


Traductor de google :

La Setmana d’Arquitectura proposa prop de 200 continguts:  conferències i trobades en línia, debats, visites a diferents espais de la ciutat, tallers, projeccions de cinema i documentals, lectures, música, entre moltes altres, en un format  híbrid: presencial –segons permetin les restriccions vigents a causa de la Covid-19– i per ràdio, televisió, xarxes i internet.

Barcelona té en la seva arquitectura urbana un patrimoni quotidià d’indubtable valor. L’arquitectura és la base de l’espai físic en què es desenvolupa la vida dels barcelonins i les barcelonines. Així, la Setmana d’Arquitectura vol servir per reforçar aquest vincle imprescindible entre arquitectura i ciutadania.

Durant deu dies, la Setmana oferirà un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat. Més enllà de les fronteres físiques, disciplinàries i territorials, l’esdeveniment torna amb la vocació d’estimular la reflexió sobre l’entorn construït de les ciutats i el seu valor: des de la petita escala de la retrobada domesticitat fins a la gran escala de l’espai públic i els reptes de futur que es plantegen.

La Setmana s’emmarca en la Nova Bauhaus Europea, iniciativa creativa i interdisciplinària de la Comissió Europea, que obre un espai de trobada per dissenyar futures maneres de viure i se situa en la cruïlla entre l’art, la cultura, la inclusió social, la ciència i la tecnologia per tal d’imaginar i construir un futur sostenible, inclusiu i bell per a la ment i per a l’ànima de tots.

La Setmana d’Arquitectura està impulsada per l’ Ajuntament de Barcelona, el  Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la  Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb  Barcelona Building Construmat i  Arquinfad.

https://www.barcelona.cat/setmanadarquitectura

A través de la ràdio, televisió, xarxes i internet

Ciudad:
Barcelona
Dónde
A través de la ràdio, televisió, xarxes i internet
Cuándo
De 06/05/2021 a 16/05/2021

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte