Sala Barcelona

Volver

Música. Más de sesenta actuaciones en directo y al aire libre en el Castillo de Montjuïc.

Con la crisis sanitaria, las salas de conciertos fueron las primeras en cerrar y serán probablemente de las últimas en abrir. Ante esta situación de riesgo de los espacios musicales de base, nace el proyecto Sala Barcelona, de la Asociación de Salas de Conciertos de Cataluña, en colaboración con el Instituto de Cultura de Barcelona (ICUB).

Sala Barcelona es un ciclo con más de sesenta actuaciones musicales en directo y al aire libre, con un aforo máximo de 400 personas, que tendrá lugar en el patio de armas del Castillo de Montjuïc. Los conciertos se celebrarán de jueves a domingo durante los meses de julio y agosto del 2020.

Traductor de google :

Horarios

Otros

Se celebra a:
Castell de Montjuïc.


En aquesta situació extraordinària que vivim des del passat mes de març, la cultura ens ha acompanyat i ha fet millor el nostre dia a dia, s´ha situat com quelcom imprescindible per a la vida, i es manifesta més que mai com un dret. Els artistes ens han ofert la seva música des de casa, esperant el moment de tornar a un escenari. Les sales de concerts de petit aforament són espais culturals fonamentals pel creixement dels artistes i de les seves carreres, una peça clau del teixit, valuosa però vulnerable i que cal potenciar i protegir.

Amb la crisi sanitària, les sales de concerts van ser les primeres a tancar i seran probablement de les últimes en obrir. Davant d´aquesta situació de risc dels espais musicals de base, neix el projecte Sala Barcelona de la mà de l´Associació de Sales de Concerts de Catalunya en coproducció amb l´Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).

Un cicle amb més de 60 actuacions en directe a l´aire lliure, amb un aforament reduït de màxim 400 persones, que tindrà lloc al Pati d´Armes del Castell de Montjuïc. La programació prevista serà de dijous a diumenge durant els mesos de juliol i agost de 2020.

Castell de Montjuïc

Dirección:
Ctra Montjuïc, 66
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
El Poble-sec
Código postal:
08038
Población:
Barcelona
Dónde
Castell de Montjuïc
Cuándo
Del 02/07/2020 al 30/08/2020.

Teléfono

Tel.:
932564440

Web

Web venta de entradas:
https://salabarcelona.cat/

Me gusta 40

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte