Festival Internacional de films generats amb intel·ligència artificial "+RAIN Film Fest"

Volver

Traductor de google :

+RAIN Film Fest és el primer festival a Europa de films generats amb intel·ligència artificial (AI).+RAIN explora la narració fílmica contemporània amb tecnologies basades en AI i les seves possibilitats i implicacions estètiques, ètiques i polítiques. Una jornada de ponències i debats, projeccions i propostes de caràcter musical i audiovisual performatives. 

Tres seccions obertes a tothom, d’entrada lliure, prèvia inscripció. 

Es podrà fer la inscripció per separat o a les tres. 

  • +RAIN RESEARCH: 09:00 a 13:45 h. Jornada internacional de recerca sobre el futur de la AI en la creació de continguts digitals i el seu impacte al sector dels mitjans. Es tractaran aspectes com les possibilitats narratives de la creació amb AI, el seu ús ètic, la creativitat o la redefinició del concepte d'autor i autora.
  • +RAIN FEST: 16:00 a 20:00 h. Festival Internacional de pel·lícules AI on es mostrarà la selecció dels films presentats a la convocatòria internacional amb un col·loqui posterior. Es projectará també una mostra de pel·lícules del Runway AI Film Festival i una retrospectiva de films creats amb AI dels darrers anys.
  • +RAIN LIVE: 20:00 a 22:30 h. Un espai per gaudir d’obres musicals i audiovisuals que parteixen de processos de recerca i d’experimentació i explorar les possibilitats estètiques i narratives de la creació de models d’AI i live coding.

Consulta el programa complet:  https://www.upf.edu/web/rainfilmfest/rain

Horarios

Campus Poblenou - UPF

Dirección:
Carrer de Roc Boronat, 135X - 143X
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Campus Poblenou - UPF
Cuándo
14/06/2023

Teléfono

Tel.:
935421463
Fax:
935422449

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar