Projecte Comunitari: Pla Comunitari Sagrada Familia (PDC)

Volver

Traductor de google :


El PDC Sagrada Família és una xarxa de veïns i veïnes, entitats, associacions de comerciants, equipaments i serveis que treballem conjuntament per transformar i millorar la qualitat de vida del barri de la Sagrada Família en diferents aspectes -educació, salut, diversitat cultural, etc-. Aquesta xarxa es va iniciar l'any 2007 amb un diagnòstic participatiu que va permetre tenir una radiografia compartida de la realitat del territori.
Des del PDC s'impulsen projectes, es dóna suport a les propostes que ja s'estan desenvolupant al barri i s'ofereix eines per a fomentar el treball en xarxa, promovent sempre el treball conjunt i la corresponsabilitat.
Els nostres principals objectius són contribuir a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes que conviuen al barri Sagrada Família; potenciar la participació activa, l'apoderament i la corresponsabilitat dels i de les agents del territori; impulsar dinàmiques de solidaritat i acollida que garanteixin la interacció positiva, la igualtat d'oportunitats i el reconeixement de la diversitat; i promoure la identitat de barri i el sentiment de pertinença a la comunitat, creant vincles significatius d'arrelament al territori.
Ens organitzem en taules i comissions de treball temàtiques formades per entitats, serveis i veïns i veïnes. Actualment tenim en marxa una Taula de Salut, una Xarxa d'Interculturalitat i diverses comissions: Comissió de Dones, Comissió de Prescripció Social, Comissió Rutes de Salut, Comissió de Gent Gran i Comissió de Solidaritat i Voluntariat.

Otros

Se celebra a:
Casal de Barri Espai 210.

Casal de Barri Espai 210

Dirección:
C Padilla, 210
Distrito:
Eixample
Barrio:
La Sagrada Família
Código postal:
08013
Población:
Barcelona
Dónde
Casal de Barri Espai 210
Cuándo
Al llarg de l'any (dates aproximades)

Teléfono

Tel.:
932653645
Fax:
932653645
Telèfono de información:
932 653 645

Me gusta 139

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte