Programa "Temps per a tu" a Sants - Monjuïc: Per a joves i persones adultes amb discapacitat

Volver

Traductor de google :

Mesures Covid-19: es suspenen les activitats fins nou avís.


Es un servei per fomentar el lleure de qualitat per a joves i persones adultes (a partir de 18 anys) amb discapacitat. Alhora promou la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies.

S'ofereixen activitats lúdiques i jocs adaptats tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. I són dutes a terme per professionals d´entitats que treballen en l´àmbit del lleure per a persones amb discapacitat.

Les activitats s'adaptaran a la situació de la covid-19 d'acord amb les recomanacions que indiquin les autoritats competents en cada moment.

Cal que sapigueu que:

- El període d´inscripció és de l'1 al 16 de setembre. Tot i així, la inscripció estarà oberta durant tot el curs mentre quedin places lliures.

- La inscripció al "Temps per a tu" per a joves i persones adultes és gratuïta però cal abonar el cost de cada activitat, si en té, i del transport. En el cas del taller d'arts escèniques del Districte de Les Corts, té un cost segons preu públic.

Per a més informació escriviu al correu electrònic tempsperatu@bcn.cat

Aquest servei l´ofereix l´Ajuntament de Barcelona, a través de l´Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l´Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Centre Cultural Albareda.
Inscripcions a:
Centre Cultural Albareda. de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 21 h. i dissabtes de 16 a 21.El període d'inscripció és de l'1 al 16 de setembreLa inscripció romandrà oberta durant tot el curs mentre quedin places vacants.
Organitzat per:
Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

Centre Cultural Albareda

Dirección:
C Albareda, 22*24
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
El Poble-sec
Código postal:
08004
Población:
Barcelona
Dónde
Centre Cultural Albareda
Cuándo
D'octubre a juny (dates aproximades)

Teléfono

Tel.:
934 433 719

Me gusta 48

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte