'Un mar de cuentos'

Volver

Narraciones, talleres y lectura. ¡Actividades para disfrutar de un verano la mar de divertido!

¡La Regata Cultural también programa actividades infantiles!

Este verano, los niños y las niñas y sus familias disfrutarán del mar a través de los talleres de descubrimiento, narraciones de cuentos y laboratorios de lectura que las Bibliotecas de Barcelona organizan durante los meses de julio, agosto y septiembre.

La actividad forma parte de la Regata Cultural , el programa de actividades culturales, artísticas, gastronómicas, de deporte y de ocio que acompaña la celebración de la Copa América de Vela en Barcelona.

Programación

Consulteu la programació d'activitats infantils de la Regata Cultural a Biblioteques de Barcelona. Gaudiu d'un estiu la mar de divertit!

La Regata Cultural també programa activitats infantils!

Aquest estiu, els infants i les seves famílies, gaudiran del mar a través dels tallers de descoberta, narracions de contes i laboratoris de lectura, que les Biblioteques de Barcelona organitzaran durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Llibres a escena

Aquest estiu, famílies amb infants a partir de 2 anys, trobaran propostes escèniques, que combinen la narració amb la dramatització i el suport d’objectes, titelles o música, on gaudiran, de la mà de narradores i narradors, d’històries relacionades amb el mar i els seus secrets.

PROGRAMA D’ACTIVITATS


Tallers de descoberta

A partir de contes infantils, com  La gota perduda (Coco Books, 2024),  Lota, la catxalota (Takatuka, 2019), o  Ulissa (Piscina, un petit oceà, 2019) les Biblioteques de Barcelona hem organitzat un seguit de tallers dinàmics per conèixer altres realitats, compartir descobertes i fer lectures que parlen de temes ben diferents però tots relacionats amb el mar.

PROGRAMA D’ACTIVITATS


Laboratoris de lectura

Partint de diferents lectures d’àlbums, aquest estiu els més petits s’endinsaran a la vida marítima i el mar. A les Biblioteques de Barcelona els infants viuran grans aventures, descobriran personatges màgics i s’endinsaran a la vida marinera i pirata.

PROGRAMA D’ACTIVITATS.

Biblioteques de Barcelona

Ciudad:
Barcelona
Dónde
Biblioteques de Barcelona
Cuándo
De 04/07/2024 a 05/09/2024

Teléfono

Tel.:
934178347

También puede interesarte...