Platja de la Nova Icària

Volver

Consulteu sobre el mapa el nivell d'ocupació de cada platja.Des del 30 de juliol de 2022 queda prohibit fumar a les platges de Barcelona. S'exceptua d'aquesta prohibició l'espai ocupat per les "guinguetes-bar" de temporada instal·lades a la sorra.

El servei de suport al bany adreçat a les persones amb mobilitat reduïda que no poden accedir a l’aigua de manera autònoma es prestarà sota la supervisió del personal tècnic. Per garantir el funcionament correcte del servei i la comoditat de les persones usuàries cal sol·licitar cita prèvia (usuaris individuals i grups organitzats). La reserva es pot fer en línia o per telèfon. 

Els grups organitzats i els centres sempre han de reservar cita prèvia per telèfon i especificar el nombre total d’assistents i el grau de dependència que tenen. 

Les persones usuàries individuals que únicament vulguin fer ús de la zona d’ombra o necessitin material de préstec també hi poden accedir sense cita prèvia. En aquests casos, però, la disponibilitat d’espai, material i atenció queda supeditada a les cites de cada punt i es prioritzen les reserves formalitzades amb antelació.

Accesible para personas con disminución física

Titularidad:
Pública

Horarios

Dirección:
Pg Marítim de Nova Icària, 60
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
la Vila Olímpica del Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dirección
Pg Marítim de Nova Icària, 60

Teléfono

Cita previa:
607 569 374 10.30 a 19.30 hores, tots els dies de la setmana

Si quieres hacer alguna rectificación sobre este equipamiento o entidad...háznosla llegar