Espai per a vianants al carrer Gran de Gràcia

Volver

Traductor de google :

A partir del 17 i 18 d'octubre el Govern Municipal torna a posar en marxa el programa "Obrim Carrers", amb l'objectiu de deixar carrers lliures de la circulació de vehicles els caps de setmana per tal que puguin ser utilitzats per al passeig i el lleure de la ciutadania, garantint alhora el compliment de les mesures i distàncies de seguretat a l'espai públic. El programa també busca reforçar i ampliar l'activitat en els eixos comercials de l'entorn.

Alteracions de trànsitEs permetrà l'accés per a:− Entrada/sortida del veïnat als pàrquings (públics i privats).− Operacions de càrrega i descàrrega.− Pas de serveis d´emergència i serveis municipals.− Taxis (només en casos d'emergència).− Bicicletes (sempre a la velocitat del vianant i respectant la seva prioritat)− Altres moviments que es considerin essencials.

Desviaments principals:Riera de Cassoles – rbla. del Prat. Desviament per l'av. Riera de Cassoles.Trav. de Gràcia – Via Augusta. Desviament per Via Augusta / pl. Gal·la Placidia.Av. Diagonal – pl. Cinc d'Oros. Desviament per l'av. Diagonal.Còrsega – Pau Claris. Desviament per l'av. Diagonal.

Vies en que s'inverteix el sentitPer a l'aïllament de la zona es faran els canvis de sentit de circulació indicats a continuació:

Rambla del Prat. De Gran de Gràcia fins a l'av. Riera de Cassoles (doble sentit).Sant Pere Màrtir. De Jesús fins al Domènec, canvi de sentit.Sant Gabriel. De trav. de Gràcia a Milton, doble sentit alternatiu.

Per motius de seguretat de l'eix, es col·locaran uns mòduls nex jersei als següents punts:− Gran de Gràcia – Pla de Nicolas Salmeron (2 mòduls).− Gran de Gràcia – Nil Fabra (2 mòduls).Els mòduls seran portats i col·locats als punts dissabte al matí i es retiraran diumenge una vegada finalitzada l´activitat Obrim Carrers.

Horarios

Gran de Gràcia (des del pl. Nicolàs Salmerón fins a Nil Fabra)

Dirección:
C Gran de Gràcia, 100
Distrito:
Gràcia
Barrio:
la Vila de Gràcia
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Gran de Gràcia (des del pl. Nicolàs Salmerón fins a Nil Fabra)
Cuándo
Evento permanente

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte