Espai per a vianants al carrer d'Aragó

Volver

Traductor de google :

Les dates de la propera edició d'Obrim Carrers s'anunciaran pròximament, depenent de l'evolució de la Covid19

T'imagines el carrer Aragó sense cotxes? Aquest pròxim 8 de març al matí, vine a comprovar com una de les principals artèries de la ciutat es transforma en un espai dedicat a les persones, sense trànsit, fums i sorolls. A més, podràs gaudir d'activitats per a tota la família a diversos punts del carrer.

Els objectius de la iniciativa són: Visibilitzar els beneficis que suposa per a la ciutadania pacificar un carrer: més salut, espais de convivència i de joc, mobilitat sostenible. Sensibilitzar sobre els efectes del transport motoritzat en la salut i en la contaminació. Visualitzar els usos alternatiu s de l'espai públic. Plantejar un canvi d'hàbits en mobilitat: menys ús del transport privat i aposta per la mobilitat sostenible i el transport públic.

Activitats 8 de marçEn total s'han programat una trentena d'activitats que tindran lloc a diferents punts del carrer Aragó. Totes giraran al voltant dels següents eixos temàtics: cultura, ciència, esport, jocs, ecologia, urbanisme i mobilitat. Hi haurà:

- Zones amb activitats fixes: zones de pícnic, pistes de bàdminton, taules de ping pong, un piano on els ciutadans podran tocar, taller de circ, jocs al carrer, música, circuit de la Guàrdia Urbana, Ecocuines...

- Activitats ciutadanes en horaris concrets: batukades, sardanes, partit de futbol entre veïns de la Dreta i de l'Esquerra de l'Eixample, espai Rollers i swing.

- Activitats itinerants al llarg del carrer Aragó: espectacles de carrer, martxing bands, bicis sense edat o recorreguts ciclistes per alguns dels edificis més emblemàtics del carrer Aragó.

A banda, s'instal·laran 5 estructures de petites dimensions que faran de miradors des d'on observar com és el carrer Aragó sense cotxes.

Desviaments de trànsitLa Guàrdia Urbana durà a terme els talls de trànsit i efectuarà els desviaments corresponents. Atès l'abast d´aquest tall s'ha previst que els vehicles puguin creuar Aragó de manera transversal en cinc carrers: Comte d'Urgell, Villarroel, Marina, Lepant i Padilla.

Horarios

Carrer Aragó (entre Tarragona i av Meridiana)

Dirección:
C Aragó, 104
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Carrer Aragó (entre Tarragona i av Meridiana)
Cuándo
Evento permanente

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte